maitokarryt

Vielä ehtii mukaan yökylään tai vierailupäivän yhteiskuljetukseen!

Jo sata reipasta ja rohkeaa yökylävierasta on ilmoittautunut Ilves13:lle. Lisääkin mahtuu vielä, joten ilmoittautua voi 1.7. asti. Myös vierailupäivän yhteiskuljetuksiin pääsee edelleen mukaan.

Useimmat tähän mennessä ilmoittautuneista sadasta yökyläilijöistä ovat leiriläisten puolisoja, lapsia tai muita sukulaisia – tai näin ainakin sukunimet antavat ymmärtää. Yökyläilijöitä on tulossa kaikkiin alaleireihin. Ja koska määrä on jo komea, täysi satanen, yökyläilyn järjestäjät totesivat, että muutama siihen päälle on pelkkää plussaa. Niinpä yövierailun ilmoittautumisaikaa on jatkettu maanantaihin 1.7. asti.

Myös yhteiskuljetuksissa on tilaa, joten ilmoittautumisia otetaan vastaan samoin maanantaihin 1.7. asti. Tampereen suunnalta kyyti on tarjolla muutamalle kymmenelle ensimmäiseksi ilmoittautuvalle, Lahdesta ja Hämeenlinnasta mukaan otetaan kaikki ilmoittautujat.

Sekä yökyläilyn että yhteiskuljetuksen ohjeet ja ilmoittautumislomakkeet ovat nettisivuillamme osoitteessa ilves.hp.partio.fi/vierailupäivä.

Päiväseltään omalla kyydillä tulevat leirivierailijat voivat maksaa ennakkomaksun vaikka vielä vierailupäivänä 28.7., kunhan maksu on maksettu ja kuitti tulostettu ennen leirialueelle saapumista. Aikuisten vierailupäivämaksu maksaa ennakkoon ostettuna 10 euroa ja portilta 20 euroa.