Lippukunnalle

Vielä ehtii mukaan!

Mitä enemmän meitä on mukana, sitä mahtavampi leiristä tulee – joukkomme on jo muhkea, mutta mukaan mahtuu ja ehtii vielä! Jälki-ilmoittautuminen päättyy 15.3. – lue ohjeet Ilmoittautuminen-sivulta.

Jälki-ilmoittautumisen päätyttyä mukaan pääsee vielä päivämaksulla. Päivämaksulaiset voivat ilmoittautua kesäkuun lopulle asti.

Leirimanagerien salaiset kansiot

Leirimanagereille ja savunjohtajille on rakennettu suojattu alue, johon on koottu mm. leirimanagerikirjeet. Osoite ja tunnukset on lähetetty managereille.

Materiaalia lippukunnan käyttöön

Ilves13 sudenpentujen vanhemmille(docx, 1.2 Mt)
Ilves13 sudenpentujen vanhemmille (pdf, 0,3 Mt)

Ilves13 logo, png-versio (0,5 Mt), jpg-versio (0,3 Mt)

Sampo Haistelijan leirireenivinkit elokuva-aiheisia toimintavinkkejä (0,7 Mt)
Ilves the Movie-elokuvan mainos (0,7 Mt) ja varsinainen leffaraileri

Ilves 13 The Movie kutsuu teitä ja kavereita!

Nyt on loistava tilaisuus kutsua partioystäviä kaikkialta maailmasta nauttimaan suomalaisesta leirielämyksestä!  Ilves 13 The Movie toivottaa tervetulleiksi partiolaiset läheltä ja kaukaa – laittakaa siis kutsu kutsu eteenpäin ystävyyslippukunnillenne muualle Suomeen tai partiotutuille Suomen rajojen ulkopuolelle. 

Ulkomaalaiset partioryhmät majoittuvat suomalaisten isäntä- tai emäntälippukuntiensa kanssa samaan savuun. Jos teidän lippukuntanne on saamassa ulkomaalaisia vieraita, ilmoittakaa asiasta heti, kun osallistuminen varmistuu. Näin asia osataan ottaa huomioon savujaossa. Ulkomaalaisten ilmoittautuminen alkaa marraskuussa samaan aikaan kuin koko leirin muukin ilmoittautuminen. Tarkemmat ohjeet julkaistaan myöhemmin verkossa.

Kaikki partiolaiset osallistuvat oman ikäryhmänsä mukaiseen ohjelmaan, ulkomaalaiset vaeltajaikäiset ja aikuiset voivat olla mukana myös palvelutehtävissä. Ulkomaalaisilta leirimaksu on noin 200 euroa.

Alustavaa tietoa leiristä englanniksi:
Preliminary_information (pdf)