1.8. Partiokaverit kruunaavat leirin

Hämeen Partiopiiri ry/ Ilves 13 -leiri
Tiedote 1.8.2013:

Partiokaverit kruunaavat leirin

Yläasteikäiset partiolaiset, tarpojat, ovat nauttineet leirin parhaista paloista, kavereista ja ohjelmalaaksojen toiminnasta. Ilves 13 -leirillä kesälomaansa viettää noin 850 tarpojaikäistä, joille on yhteisten ohjelmien lisäksi järjestetty myös omaa ohjelmaa.

Erityisiä kehuja tarpojaikäisiltä saa leirin Hoo2oo-vesilaakso. Myrskylinnut-lippukunnan 14-vuotiaat Kiia Mälkiä ja Vilma Pietilä pääsivät vesilaaksossa rakentamaan kanistereista lautan ja taistelemaan sillä järvelle toista vartiota vastaan. Aseina tytöillä oli pesusienet ja vesipyssyt, joilla taisto voitettiin. Myös vesikunfu oli tytöistä hauskaa.

-  Täällä on kaikki kaverit mukana. Me ollaan hengailtu ja käyty ohjelmissa. Aika on mennyt tosi nopeesti, Vilma kertoo.

Tarpojaikäiset ovat leirillä hauskanpidon lomassa ehtineet myös harjoitella pienissä työtehtävissä, kuten keittiöhommissa ja rakentelupuuhissa. Lahtelaiset tarpojat ottivat haasteen vastaan ja rakensivat oman leirialueensa portin. He saivat siitä kunniamaininnan tarpojien välisessä leikkimielisessä rakentelukisassa.

Tarpojat pääsivät osallistumaan myös Juokse tai vuole -partiotaitokisaan, joka vedettiin leirin teeman mukaisesti leffatyyliin. Rastitehtävinä oli niin pantomiimia, maskeerausta kuin jousiammuntaakin. Voitot tarpojien kisasarjoissa menivät Tampereelle.

Leiri päättyy perjantaina 2.8. – Padasjoentie ruuhkautuu

Ilves 13 -piirileiri päättyy huomenna perjantaina 2.8., jolloin Lammin Evolla on paljon bussiliikennettä. Ruuhkia on odotettavissa etenkin Padasjoentiellä eli tiellä numero 53 erityisesti klo 12 – 17.