Aikuisviihde K18 – stop iniseville ipanoille!

Onko elämää pestin ulkopuolella? Ilveksellä ainakin on! Aikuisviihdemestari Leena Vainio vastasi vaeltajia ja aikuisia kuumeisesti askarruttaviin kysymyksiin.

K: Aikuisviihteeseen on tulossa jonkinlainen Lataamo, mikä ihme se on?

V: Lataamo on paikka, jossa voi ladata omia ja vaikka kännykkänsä akkuja riippumatossa lepäillen. Samalla voi hetkeksi irtautua leirielämän tohinasta.

K: Odotan innolla spa:ta. Millaisia hoitoja on tarjolla? Entä saanko käydä hoidoissa vaikka joka päivä, jos huvittaa vai onko käynneille rajoituksia?

V: Alaleireille on suunniteltu omat käyntivuorot spa:han, sillä muuten paikka ruuhkautuu liiaksi. Vuoroista ilmoitetaan leirin nettisivuilla ja leirillä kyläluutien sekä ilmoitustaulujen välityksellä. Spa:ssa voi virkistäytyä saunoen, uiden ja lämpimässä kylvyssä köllötellen. Lisäksi tarjolla on muun muassa intialaista päähierontaa, jalkahoitoa, manikyyriä sekä hartiahierontaa vain muutamia mainitakseni.

K: Haluaisin päästä myös kokeilemaan laaksoissa olevia ohjelmia, pääseekö niihin?

V: Aikuisilla on mahdollisuus osallistua ainakin Mäk Kaivertaja-laaksoon. Lisäksi osa muistakin laaksoista on avoinna iltaisin soveltuvin osin.

K: Mitä muuta omaa ohjelmaa aikuisille on leirillä?

V: Suurin osa aikuisista on melkoisesti kiinni omassa leiripestissään, mutta toivottavasti jokaiselle jää edes sen verran vapaata, että ehtii poiketa +18-vuotiaille tarkoitetulla alueellamme Mäster Tseffin takana. Lisäksi on tietysti johtajakahvila, joka on avoinna kello 22-01. Leirillä järjestetään myös ainakin LPKJ -tapaaminen, Tervetuloa partioon -kurssi, EVP- ja Ko-Gi -tapaaminen, joten puuhaa kyllä riittää. Osaan tapaamisista on lähtenyt jo täsmäsähköpostia kutsun muodossa, mutta mukaan varmasti mahtuu vielä.