Miksi leirille?

Miksi kannatttaa tulla mukaan Ilves 13:lle ensi kesänä?

Piirileiri on elämyksiä ja kokemuksia. Siellä tehdään asioita, jotka eivät ole mahdollisia tavallisella lippukuntaleirillä. Lisäksi leirillä tutustuu entistä paremmin nykyisiin partiokavereihin ja saa luultavasti monta uuttakin.

Piirileiri järjestetään seuraavan kerran kuuden vuoden päästä – ei kannata jättää väliin näin harvinaista leirikokemusta! Ja sudenpentuna, seikkailijana, tarpojana, samoajana tai vaeltajana pääset nauttimaan juuri sinun ikäkaudellesi suunnitellusta leiristä vain tämän ainoan kerran – kuuden vuoden päästä leirisi on erilainen.

Piirileiri voi olla myös perheen yhteistä aikaa: erityisesti sudenpentujen huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan leirille tutustumaan leirielämään apuohjaajina. Aiempi leirikokemus ei ole välttämätön.

Miksi ylipäätään kannattaisi lähteä partioleirille?

Ilves13:lle olette tervetulleita myös te, joille partio ei ole vielä tuttu harrastus. Leirillä voit ottaa ensiaskeleet partiopolullasi tai vain tulla viettämään leirielämää partiota harrastavien ystäviesi kanssa ja katsomaan, mikä heitä partiossa oikein kiinnostaa.

Partioleirillä tärkeitä asioita ovat luonto, elämykset ja yhteiset kokemukset – niitä on jokaiselle leiriläiselle varattu aimo annos. Leirillä tehdään paljon asioita itse teltan pystytyksestä astioiden tiskaamiseen, se on yllättävän hauskaa varsinkin hyvässä seurassa. Leirillä pääsee myös kokeilemaan monia sellaisia asioita, joihin tavallisessa elämässä törmää.