Vaeltajan Ilves 13

Vaeltajan leirikokemus koostuu palvelutehtävästä, aktiviteeteista ja yhteisistä ohjelmista. Vaeltajan palvelutehtävä on voi olla projektipesti, joka aloitetaan noin puoli vuotta ennen leiriä tai leiripesti joka alkaa vasta leirillä.

Projektipestiin haetaan itsenäisesti vaeltajille soveltuvien pesti-ilmoitusten perusteella, jotka löytyvät Ilveksen nettisivuilta. Haku on käynnissä. Projektia voi hakea yksin tai koko vaeltajavartion voimin.

Leiripestiä haetaan etukäteen ilmoitusten perusteella, kuten muutkin tekijät. Tämä sopii niille vaeltajille, joilla ei ole mahdollisuutta tehdä leirin suhteen ennakkovalmisteluita.

Vaeltajalla on työtehtävissä oma kontaktihenkilö, joka vastaa tehtävään perehdyttämisestä, vaeltajan jaksamisesta ja hyvästä fiiliksestä. Lisäksi vaeltajaa tukee lippukunnan oma luotsi, sekä leirillä leiriluotsi.

Ilveksellä vaeltajille on tarjolla oma kohtaamispaikka, sekä ohjelmalaakson parhaat palat. Lisäksi vaeltajille järjestetään omat huikeat bileet. Vanhimmilla vaeltajilla on myös mahdollisuus osallistua vaeltajuuden päätösseremoniaan. Leiri tarjoaa vaeltajille myös mahdollisuuden osallistua pj-peruskurssille ja omaa lippukuntapestiä tukeville pestitreffeille.

Leiripestit
Projektipestit