Leiriohjelma

Sudenpennut, seikkailijat, tarpojat ja samoajat ovat leirillä leiriläisinä, eli he osallistuvat päivittäin leiriohjelmaan.

Sudenpentujen leiriohjelmassa on mm. stunttiratoja, erikoistehosteita ja maskeerausta. Sudenpennut lähtevät leiriltä ennen muita, joten heille pidetään omat päättäjäiset.

Koko leirin paikalla olevat leiriläiset pääsevät action-, ruoka-, leirimuisto-, luovuus- ja vesilaaksoihin sekä kisailemaan Juokse tai vuole -kilpailussa. Samoajaikäisillä on leirillä palvelutehtäviä, joissa he osallistuvat jollakin tavalla leirielämän ja -ohjelman pyörittämiseen leirintekijöiden apuna. Palvelutehtävien sisältö selviää leirillä.

Vaeltajat ja aikuiset toimivat leirillä leiripesteissä, mutta heille on myös leiriohjelmaa, johon voi osallistua vapaa-aikanaan.

Leirin ikimuistoisimpia tapahtumia ovat ne, joihin koko leiriväki osallistuu yhdessö. Leirin avajaisissa vietämme Ilves The Movien ensi-iltaa, ja päättäjäisissä kokoonnumme viimeisen kerran tunnelmoimaan yhdessä.

Ohjelmakartasta näet leiriohjelman kokonaisuuden. Sepeli tarkoittaa seikkailijoiden peliä ja JtV Juokse tai vuole -kisaa. Klikkaa kuvaa, niin näet sen suurempana.

ohjelmakartta_iso

Leirilaulun, sanat ja soinnut löydät täältä.