Varajohtajan jakkaralta

Tässä minä nyt sitten olen, piirileirin 2013 varajohtaja, Heli Vuorinen. Koska olen suurelle yleisölle varmastikin tuntemattomampi kuin Tammi, on minun kohteliasta hieman esittäytyä. Partiotaipaleeni alkoi perinteisesti ala-asteen ensimmäisellä luokalla. Ystävän houkuttelemana liityin tamperelaiseen tyttölippukuntaan nimeltä Harjusiskot ja samaisessa lippukunnassa vaikutan edelleen. Olen toiminut lippukunnassani mm. laumanjohtajana, sihteerinä, lpkaj:na ja ohjelmauudistuksen myötä sain samoajaluotsin pestin. Toimin myös lippukuntani koulutusvastaavana. Olen ollut myös muutamalla piirin kurssilla kouluttamassa.

Asustelen siis Tampereella, mutta käyn töissä Espoossa. Olen HR-asiantuntijana eräässä kaupanalan yrityksessä. Kulutan siis ahkerasti VR:n junien penkkejä. Tosin syksy ja raiteille putoavat puiden lehdet sekä talvi ja lumi lähestyvät uhkaavasti, joten pitää varautua kuluttamaan myös sitten niitä rautatieasemien penkkejä, kun junat eivät pääse liikkeelle. Mutta se onkin sitten jo ihan toinen tarina…

Viimeisin suurleirikokemukseni on Kilkeeltä, jossa toimin osana palvelukylä Leivon staabia tekniikkamestarin tehtävässä. Edellisen piirileirin, Ilves06:n, vietin ympäristötiimissä elintarvikehygieenikkona. Näiltä leireiltä on erityisesti jäänyt mieleen loistava tunnelma, saumaton yhteistyö oman tiimin kanssa ja hauskat hetket työn lomassa uusien ja vanhojen partiotuttavuuksien kanssa. Odotankin jo innolla tulevaa leiriä, jotta pääsen kokemaan tuon kaiken uudelleen ja pääsen myös mahdollistamaan muillekin samanlaisia ikimuistoisia hetkiä.
Nähdään siis leirin suunnittelun merkeissä!

Heli