Kuva: Hannu Strömberg

”Tätä ollaan odotettu”

Ghostbustersin tunnusmusiikki soi Ylinen Rautjärven rannalla. Jos se ei kelvannut, sai musiikkitoiveensa kirjata ylös. Huomio taisi kuitenkin olla aivan muualla, kun perjantai-iltapäivällä Warnerin studion seikkailijat, tarpojat ja samoajat pääsivät osallistumaan HOO200-laakson ohjelmaan.

- Ollaan odotettu tätä ohjelmalaaksoa kaikkein eniten, mutapaini-pisteeltä tavoitettu Tammeron lippukunnan seikkailijaryhmä kertoi.

- Kaikki täällä on ollut kivaa, mutta eniten ollaan tykätty tuosta pitkästä liukumäestä ja noista Zorb-palloista.

Suurin osa laakson pisteistä oli auki kaikille kolmelle ikäryhmälle. Sen sijaan blob-jätti-ilmapatja oli suunnattu vain kaikista vanhimmille eli samoajille. Esimerkiksi Ariel-pisteen merenneidon – toisin sanoen leirikaverin – pudotusta pääsivät kokeilemaan tarpojat ja samoajat.

Korkea tyytyväisyysprosentti

Ohjelmalaakson päällikkö Kaisu Lämsä totesi HOO200:n olleen tykätty.

- Liioittelematta 98 prosenttia kommenteista on ollut positiivisia.

Laakson kymmenisen pistettä koottiin tiimin yhteistyönä. Jättiliukumäki ja Zorb-pallot olivat olleet menestys Suomen Partiolaisten Kilke-leirillä vuonna 2010, joten ne haluttiin ehdottomasti mukaan.

Näiden pisteiden ohella vesilaaksosta löytyi niin tukkijätkäilyä, melontaa kuin donitsi-lautalla seilaamista.

Tässä linkki HOO200-videoon: https://www.youtube.com/watch?v=YfmdIhYDhrs

Nettisivuille lisätään päivittäin kuvia eri ohjelmalaaksoista – ja muustakin leiri-elämästä:http://ilves.hp.partio.fi/leirin-kuvagalleriat/

Videokuvaus: Joona Halinen, Otto Virtanen ja Antti Vaahtera

Videon editointi: Joona Halinen

Valokuva: Hannu Strömberg