Kuva: Hannu Strömberg

Taitoa, tähtiä ja taikaa

Vanerilevyä, sisalnarua, metallia, rihmausnarua ja nahkaa. Näiden esineiden kimpussa oli lauantaiaamuna Universaalin studion seikkailijoita, tarpojia ja samoajia. MäkKaivertaja-ohjelmalaaksossa väännetään nimittäin Walk of Fame -tyylinen leirimuisto.

Tähtiä valmistamassa olivat myös Mäntänvuoren Partiolaisista, Karkun Samoajista ja Harjunalustan Siniveljien jäsenistä koostuva porukka. Leiriläiset olivat juuri aloittaneet omien leirimuistojensa teon, eikä tehtävä ainakaan siinä vaiheessa tuntunut liian vaikealta. Aamujähmeydestä huolimatta joukkio vakuutti laakson vaikuttavan mielenkiintoiselta.

Tulevien tähtien nimet talteen

MäkKaivertajan päällikkö Kaisan mukaan ohjelmalaakso sai innoituksensa elokuvateemaan sopivasti Hollywoodin Walk of Fame -kävelykadulta, jonne ansioituneet viihdeteollisuuden henkilöt ovat perinteisesti saaneet oman tähtensä ikuistetuksi.

Valmiiseen tähtilaattaan leiriläiset voivat kerätä toisten partiolaisten nimikirjoituksia.

- Olemme innostaneet leiriläisiä nimikirjoitusten keruuseen toteamalla, että kenties niiden joukostaan löytyy vaikkapa vuoden 2040 presidentti, vinkkasi Kaisa.

Vaeltajat ja aikuiset pääsevät kokeilemaan tähtien tekoa tänään lauantaina klo 18–20:30.

Sunnuntain vierailupäivänä leirivieraiden on mahdollista tutustua MäkKaivertaja-laaksoon ja valmistaa oma leirimuisto kolmen euron maksua vastaan. Huomiothan, että leirimuistoja on rajallinen määrä.

Lisää ohjelmalaaksokuvia: http://ilves.hp.partio.fi/leirin-kuvagalleriat/.

Kuva: Hannu Strömberg