Piirileirin tekemiseen vauhtia…

Huomenna torstaina 1.9.2011 HP:n piirihallitus käsittelee leirinjohtajan (allekirjoittanut) esityksen. Jos se hyväksytään,päästään sitten eteenpäin hämäläisen piirileirin 2013 tekemisessä.

Esitys sisältää lähinnä alustavia karkeita luonnosteltuja aikatauluja, ja tietenkin esityksen leiristaabin kokoonpanosta (kts. alla). Sitten toivottavasti alkaakin ponnekas rekrytointi.

Jalo pyrkimykseni ainakin tässä vaiheessa on, että kirjoittelen semisäännöllisesti tuntemuksia ja ajatuksia leirin teosta teille ja mieluusti teidän kanssanne. Jossain vaiheessa blogin osoite muuttuu heijastamaan päätettävää leirin nimeä, ja varmasti kirjoittajiakin tulee lisää.

Leirin tekemisen pitäisi mielestäni olla läpinäkyvää – avointa. Siksi tulette näkemään meidät leirin tekijäjt blogi(e)n ohella myös muissa medioissa, FB ja Twitter tms. Näinhän sen nykyään täytyy mennä. Kun viestitään monella kanavalla, ihmisille tarjoutuu helpompi mahdollisuus kysyä asioita ja liittyä vaikkapa joukkoon tekijäksi.

Alla siis jo listaa staabiin nyt etsittävistä henkilöistä ja hieman kuvausta, mitä hommaan kuuluisi alustavasti. Saa ilmiantaa itsensä tai kaverinsa…

Ohjelmajohtaja – johtajapesti on vielä avoin
· Ohjelma kaikille ikäkausille ml. johtajaohjelma.
· Yhteiset ohjelmat (esim. avajaiset, iltanuotio, messu, päättäjäiset).
· Haikki
· Muu ohjelma
· Vierailupäivän ohjelma matriisissa Hallinnon ja talouden kanssa.
· KV yhteistoiminnassa leirinjohtajien kanssa

Tekniikkajohtaja – johtajapesti on vielä avoin
· Tekniikka
· Logistiikka matriisissa Huollon kanssa lisäväärinymmärrysten välttämiseksi: pitää saada toimimaan huollon kanssa – eli tässä tarvittaneen jokin varmistus
· Leirialueen hallinta (kaavoitus, opasteet, luvat)

Huoltojohtaja – johtajapesti on vielä avoin
· Muonitus
· Logistiikka on matriisissa Tekniikan kanssa lisäväärinymmärrysten välttämiseksi: pitää saada toimimaan huollon kanssa – eli tässä tarvittaneen jokin varmistus (Jeo – et ollut ainoa joka oli LOL)
· Ympäristö
· Turvallisuus

Talous- ja hallintojohtaja – johtajapesti on vielä avoin
· Talous ja talousohjeistus yhdessä toimiston kanssa
· Dokumentointi (leirikirja tms.)
· Leirirekisteri yhdessä toimiston kanssa
· Imoittautumiset yhdessä toimiston kanssa
· Toimisto

Viestintä- ja HR-johtaja – johtajapesti on vielä avoin
· Tiedotus
· Netti, SOME ym. mediat
· Pestit ja ohjeistus
· Rekrytoinnin tuki

Korostan vielä, että jako perustuu siis vasta esitykseen, mutta enpä malta olla pukkaamatta tätä verkkoon. Sittenhän nähdään, muuttuuko tämä vielä huomenna.

Ja ajan henkeen totean, että tässä blogissahan on toistaiseksi siis vain omia ajatuksiani :-)

Tammi