Valokuva: Sampo

Ketterään leffaleirikuntoon Sampon vinkeillä

Ilves 13 leirin alkuun on 185 päivää, joten sinulla ja partioryhmälläsi on reilusti tehokasta treeniaikaa hankkiutua leffaleirikuntoon. Ottakaa Sampon vinkit kevään ohjelmaanne, niin pääsette leiritunnelmiin jo hyvissä ajoin.

Lisäksi Sampo lupaa, että reeniohjelman noudattaminen antaa teille henkisen ja fyysisen etulyöntiaseman leirielämästä nauttimiseen. Sampo on koonnut vinkkilistalleen leffa-aiheisia toimintaideoita joka makuun. Jos sinä ja ryhmäsi rakastatte löhöilyä, valitsette elokuvaillan. Jos taas kaipaatte rääkkiä, rakennatte huikean samporadan ja kilpailette, kuka suorittaa sen nopeimmin. Taiteellisille sieluille on tarjolla esimerkiksi maskeerausta ja kuvaussuunnittelua, ja kädentaidoista viehättyneet voivat rakentaa pienoismallilavasteita.

Sampo kyllä suosittelee, että uskallatte kunnon sankareiden tapaan poistua mukavuusalueeltanne ja kokeilla jotakin tavallisista mieltymyksistänne poikkeavaa.

Ja sitten vaan reenaamaan:  reenivinkit (pdf)

PS. Jos reenivinkkien toteutuksesta jää visuaalisia todisteita tai haluatte sanallisesti jakaa kokemuksianne, Ilves 13 :n Facebook-seinälle saa laittaa viestejä. Voitte myös lähettää materiaalia osoitteella ilves13(miukuu)hp.partio.fi.