maitokarryt

Ilves13 kutsuu vieraita päivä- ja yökylään

Ilves13:n vierailupäivä on sunnuntaina 28. heinäkuuta. Koska leiriläisiä on paljon, myös vierailijoiden määrän arvellaan liikkuvan tuhansissa. Vierailupäivään voi tulla omalla autolla tai yhteiskuljetuksella Hämeenlinnasta, Lahdesta ja Tampereelta. Parkkipaikkojen niukkuuden vuoksi toiveena on, että mahdollisimman moni vieras valitsee yhteiskuljetuksen tai sopii kimppakyydistä muiden vierailijoiden kanssa.

Edukkaasti ennakkoon

Vierailupäivä kannattaa maksaa etukäteen, sillä aikuisen  ennakkolippu on puolet halvempi kuin portilta ostettu. Maksu maksetaan piirin tilille ja tulostettu kuitti esitetään portilla.  Tarkemmat ohjeet löytyvä vierailupäiväsivuilta.

Vierailupäivämaksuun sisältyy lounas – omista astioista! – sekä autolla tuleville sukkulakuljetus leirialueelta 6 kilometrin päässä sijaitsevalle parkkialueelle.

Rohkenetko yöksi leirille?

Jos leirivierailuelämyksestä haluaa astetta syvällisemmän, leirille voi tulla myös yökylään. Yövieraat saapuvat leiriin lauantaina illansuussa ja tuovat omat majoitteensa mukanaan.  Vieraat asettuvat ”oman” leiriläisensä kanssa samaan savuun eli leirilippukuntaan. Ohjelmassa on normaalia leirielämää, ja halukkaat voivat myös osallistua sudenpentuleirin päättäjäisiin. Yökyläilijät ilmoittautuvat etukäteen kesäkuun puoliväliin mennessä.

Lue lisää: Vierailupäivä

Kuva: Hämeen Partiopiirin kuvapankki / Marjo Majlund