joulukortti_240

Hyvää joulua toivottaa koko Ilveksen staabi!

Joulu on kohta jo ovella, mutta ennen sitä Ilveksen staabi haluaa lähettää kaikille hämäläisille partiolaisille joulutervehdyksensä!

”Joulu on mukavaa aikaa… Saa viettää aikaa läheisten kanssa ja vierailla jääkaapilla kellon ympäri. Luntakin on niin paljon, että ellei hiihto kiinnosta kuten mua, voi aina lykätä lumikolaa. Ja mikä parasta, jouluhan on tonttujen luvattua aikaa, joten voi kerrankin olla oma itsensä. Oikein antoisaa joulunaikaa kaikille partiolaisille! Ja vielä vähän antoisampaa joulua niille, jotka ovat jo tykänneet Sampo Haistelijasta.”
-Mikko/ohjelma

”Toivon kaikille viiden tähden joulua ja filmihullua uutta vuotta. Joululomalla kannattaa katsoa läpi vanhat kotimaiset mustavalkoleffat ja nauttia Anjan ja Taunon kemiasta.”
-Skeitti/viestintä ja henkilöstö

Iloista joulua ja vauhdikasta uutta vuotta kaikille! Mikäli jouluna tulee syötyä liikaa kinkkua, kannattaa pyytää Sampo Haistelijalta hyviä treenivinkkejä.
-Heli/varajohtaja

Sydämessä pienessäkin asuu joulun taika. Pysähdy siis sinäkin, nyt on joulun aika! PS. Ainon mukaan kannattaa joululomalla lukea partiolehti! :)
Rauhallista joulua toivottelee Erika/talous ja hallinto

Joulupuu on rakennettu, sähkövalot viritetty, vedet on järjestetty mennentullen, ympäristöstä on huolehdittu. Leirivuosi alkaa saa, Ilves 13 kiva bra. Vielä ehtii hankkia puuttuvia leirikamoja, pestejä on täyttämättä, ei aina samoja. Parhaat taidot käyttämättä. Kyyylmmääällaauukkkuu!
Tv. Jussi/tekniikka