ilvesthemovie-kuvaukset-2

Leffatiimin metsäkahvilat avoinna sunnuntaina Tampereella ja Helsingissä

Ilves13 the Movie -piirileirin leffatuotantotiimi pistää Ravintolapäivänä 17.2. pystyyn metsähenkiset kahvilat Tampereen partiotoimistolla ja Helsingin Karhupuistossa. Tarkoituksena on kerätä varoja leffatuotannon tekemiseen.

Tampereen kahvila havittelee asiakkaita maistelemaan mm. marja-, sieni- ja poropiirakoita. Helsingin kahvila puolestaan houkuttelee asiakkaita ulkokattauksella ja makoisilla letuilla. Kummassakin kahvilassa on paikan päällä Ilves 13 the Moviessa nähtäviä leffahahmoja, Sankari-Ilveksiä.

Koska leffatuotantotiimistä osa asuu Helsingissä, päätettiin sinnekin perustaa kahvila; onhan kyseessä valtakunnallinen Ravintolapäivä.
– Tarkoituksenamme on pitää hauskaa, harjoitella kahvilan pitoa, kerätä hieman rahaa sekä tietysti mainostaa upeaa piirileiriämme Ilves-hahmojen avulla, Helsingin kahvilasta vetovastuussa oleva Anna-Liisa ”Anski” Vuokko valottaa.

Metsäteeman toivotaan houkuttelevan paikalle niin lapsiperheitä, mummoja, vaareja, nälkäisiä, janoisia, partiolaisia kuin ei-partiolaisiakin. Myyntituotteet tehdään mahdollisuuksien mukaan luomuna ja lähialueen tuotteista. Kahvilat ovat auki Ravintolapäivänä kello 12–16, tervetuloa!

Tampereen Metsäkahvila: Partiotoimisto, Yliopistonkatu 60 A, 5. krs, Tampere
Helsingin Metsäkahvila: Karhupuisto, Viides linja, Helsinki