Kuva: Sasu Karttunen

Sudenpennut sykkyrällä

Perjantaiaamupäivänä sudenpentulaakso Sykkyrän valloitti Universaali-studio. Laaksosta löytyi seitsemän koekuvausrataa, joissa suoritettiin kuusi erilaista tehtävää. Monet tehtävistä edellyttivät notkeutta ja hyviä hoksottimia, mutta yhteistyö on koko laakson avainsana. Kinkkisistä tilanteista selvisi ryhmässä ja ryhmän avulla.

Sudenpennut pääsivät taiteilemaan esimerkiksi leikkivarjon ja verkkosokkelon kanssa. Yhdessä tehtävässä sidottiin silmät ja kuljettiin sokkona naruilla merkitty reitti. Vaihtosireenin soidessa täytyi siirtyä kohti seuraavaa pistettä.

”Ollaan palloiltu sokkona”

Laaksossa seikkaillut Myrskylinnut-lippukunnan lauman mukaan kaikki tehtävät olivat kivoja. Osan laumanjäsenten mukaan ne olivat myös sopivan vaikeita, tosin jotkut kaipailivat vielä lisää haasteita.

Lahden Sinisten poikalauma piti pallo-pistettä pulmallisimpana. Eniten pojat odottivat uimista ja ensi-illassa esitetyn elokuvan loppuratkaisua. Pirjetan Partion ja Santamäen Palokärkien joukko mieli etenkin vapaa-ajan perään. Viialan Metsänkävijöistä toivottiin helppoja tehtäviä. Kivaa oli kuitenkin leirillä ollut.

Käy katsomassa ohjelmalaaksokuvia leirin kuvagalleriasta: http://ilves.hp.partio.fi/leirin-kuvagalleriat/.

Haastatteluissa avusti samoajatehtävässä ollut Sara-Pauliina ”Sapa” Aho

Kuva: Sasu Karttunen