kasiohjelma

Sinulle on pian leffapostia!

Nyt kannattaa parkkeerata postiluukun tai -laatikon luokse. Leirin käsiohjelmat ovat nimittäin näillä hetkillä postin kuljetettavina. Leirikirjan saatekirjeen kera saavat kaikki ”ikäkausi-ikäiset” leiriläiset eli sudenpennut, seikkailijat, tarpojat, samoajat ja vaeltajat. Samassa kirjekuoressa on myös saatekirje, jossa on varusteluettelo sekä tietoa kotiväelle esimerkiksi leirin postiosoitteesta sekä erityisesti vierailupäivästä.

Maanantai-iltana pidetyissä postitustalkoissa ahkeroi tehokas noin 10 hengen porukka, jossa oli väkeä leiristaabia myöten. Kenties juuri sinun postisi on leirinjohtaja Tammen tai varajohtaja Helin pakkaama?

Saate kotiin, käsiohjelma leirihousujen taskuun

Kirjeessä oleva saatekirje on tarkoitus jättää kotiin, mutta käsiohjelma sen sijaan pitää olla mukana leirillä. Se siis kannattaa laittaa tässä vaiheessa kesää hyvään talteen, mutta ei tietenkään niin hyvään, että sitä ei löydä, kun leirin aika koittaa. Käsiohjelmaan on koottu kaikki tärkeät leiriasiat, joten se kannattaa lukea läpi jo ennen leiriä. Leirillä käsiohjelma pidetään aina mukana.

Aikuisille käsiohjelmat jaetaan lippukuntien kautta. Käsiohjelma julkaistaan myös Ilves13:n nettisivuilla lähiaikoina, saatekirje varusteluetteloineen on jo julkaistu Leiriläiselle-osiossa.