Leffakilpailun voittajat on valittu!

Ilves13-leirileffan kuvaukset käynnistyivät lokakuussa. Oletettavasti lippukuntien välisessä elokuvaskabassa oli käytössä yhtä ammattimainen kalusto. (Valokuvan on ottanut leirileffan käsikirjoittaja Merja ”MerZi” Ryöppy.)

Leffakilpailun voittajat on viimein valittu yhteistyössä Iron Sky -ohjaajan Timo Vuorensolan kanssa.

Kisasarjoja oli neljä: kauhu, romantiikka, action ja komedia. Romantiikka-sarjaan ei tullut yhtään osallistujaa, mutta muihin sarjoihin tuli yhteensä 11 kisavideota.

Palkinnothan ovat huikeat. Voittajalippukuntien savut saavat itse valita paikkansa Ilves13 the Moviella. Paikat tulevat valittaviksi keväällä, kun voittajasavujen koot ovat selvillä.

Voittajaleffat

Komedia: Tammeron Jessemies

Visuaalisesti mustavalkoelokuvan estetiikkaan nojaava komedia, jossa modernia partiokulttuuria ilmentää jeesusteippiä käyttävä sankari/antisankari Jessemies. Elokuvan kuvaukseen, suunnitteluun ja toteutukseen on nähty vaivaa.

Kauhu: Jaarlin Poikien Iltanuotio

Kauhukomedian suuntaan kallellaan oleva tuotos jättää katsojan mieleen epäilyksen siemenen: näinkö helposti voi rauhallinen partioleiritunnelma pirstoutua? Elokuva on tiivis, siihen on mahdutettu paljon tapahtumia. Loppuratkaisukin yllättää.

Action: Viialan Metsänkävijöiden OLLI 12

Elokuva luo aitoa toimintaelokuvan tunnelmaa ja kertoo samalla, mistä partiossa on kyse. Loppuratkaisu jää kuitenkin kevyeksi. Tämä ammattimaisesti toteutettu, oikeaa elokuvatraileria muistuttava pätkä sopii vaikka partion markkinointivideoksi.

Onnea voittajille!