Ihmeidentekijät1

Kenkälaatikot vielä ehjinä

Maanantaiaamuna Paramauntti-studion suoritusvuorossa oli Ihmeidentekijät-ohjelmalaakso. Laaksossa oli kolme erilaista pistettä, Grafiikka, Kuva ja Maskeeraus. Ohjelmapaikalta tavoitettu Maskeerausmestari Henna Hyytiäinen tarkensi, että hänen pisteensä jakautui vielä kahteen osaan, itse maskeeraukseen ja näyttelemiseen.

- Täällä saa maskeerata erilaisia haavoja. Ohjeita löytyy pisteeltä, mutta leiriläisillä itsellään on ollut todella hyviä ideoita, Henna kiitteli.

Oman maskeerauksensa olivat juuri aloittaneet Stoolin Partiolaisista, Ilvespartiosta ja Jämsän Jokipartiosta koostuva joukko. He totesivat laakson vaikuttavan lupaavalta. Ennakkotehtävänä valmistetun kenkälaatikkokameran ulkokuorikin oli säilynyt ehjänä Ilveksen vilskeessä.

Huolellisuus on valttia

Kuva-pisteellä työskentelivät Juha Kuusjärvi ja Heli Mäki, jotka olivat pestautuneet laaksoon leirin aikana. Pisteellä valmistettiin kenkälaatikkokamera loppuun, otettiin kuvia ja kehitettiin ne pimiössä.

- Huolellinen työ teettää täällä tulosta. Mitä pimeämpi laatikon sisusta on, sen parempia kuvia sillä tulee, kaksikko kertoi.

- Todella aurinkoisesta säästä johtuva kirkas päivänvalo asettaa sekin oman haasteensa. Kuvakohteita kannattaisi etsiä paikasta, jossa on hieman varjoa.

Ohjelmalaaksot pyörivät maanantain jälkeen vielä keskiviikkona ja torstaina. Huomenna tiistaina seikkailijat osallistuvat Sepeli-peliin ja tarpojat sekä samoajat Juokse tai vuole -kisaan.

Kuvat: Henna Hyytiäinen ja Hannu Strömberg