Ilmoittaudu N-Y-T!

Leiri-ilmoittautumisen kuumimmat hetket ovat käsillä – nyt on oikea aika tarttua lomakkeeseen ja alkaa raapustaa. Mikä on sinun leirivalintasi?

Otatko All inclusive -paketin, jolloin viihdyt Evolla raksaleirin alusta purkuleirin viimeisiin hetkiin? Tuletko mukaan muutamaksi päiväksi sudarileirin ajaksi vai valitsetko perusvarman standardisetin eli 25.7.–2.8.?

Valitsitpa minkä tahansa edellisistä vaihtoehdoista, nyt alkaa olla kiire täyttää osallistumiskuponki eli ilmoittautumislomake, jos et halua maksaa jälki-ilmoittaumisen lisämaksua. Ilmoittautumislomakkeen löydät marraskuussa ilmestyneen Täplän takakannesta sekä näiltä sivuilta. Täytetty lomake toimitetaan oman lippukunnan leirimanagerille viimeistään 15. tammikuuta.  Jos olet täyttänyt 18 vuotta, helpota lpk:n leirimanagerin hommia ja täytä tiedot myös Polkuun – paperilomake pitää kuitenkin kaikkien täyttää ja palauttaa.

Varsinaisen ilmoittautumisajan jälkeen mukaan pääsee korotetuilla hinnoilla eli 25 euron lisämaksulla 15. maaliskuuta asti. Päiväleiriläiset voivat ilmoittautua vielä kesään asti.