Ilves13_25072013_PauliinaSillanpaa (19)

Ensi-iltaa odotellessa

Ohjelmalavalta kaikuu illan ensi-illan harjoituksen äänet ja leirin ohjelmapisteitä valmistellaan vauhdilla. Tunnelma aurinkoisella leirillä nousee yhdessä lämpömittarin lukemien kanssa.

Sudenpentujen ohjelmalaaksossa valmistaudutaan huomiseen yleisöryntäykseen, kun sudarit valtaavat Maskigascarin. Lapset pääsevät fiilistelemään suuren maailman leffatähtien tunnelmaa punaiselle matolle, salamavalojen räiskeeseen – yhdessä leirin kirkkaimpien leffatähtien kanssa, totta kai!

-   Aamusta pitää olla valmista, mutta olemme tehneet esivalmistelut hyvin. Nyt mennään hyvällä fiiliksellä ja rennolla otteella, ohjelmapistettä valmisteleva Anu Luolila Merimaskun Reimareista kertoo ja vinkkaa, että Maskigascarissa vierailtuaan lapset saavat netistä ladata kuvan itsestään Sankari-Iveksen kanssa.

Aamulla saapuneiden leiriläisten päivä on mennyt rakennellessa omaa kotisavua. Aurinkovuoren Vartijoiden Pauli ja Sami ehtivät omat hommansa jo tehdä ja nyt on aikaa nauttia leirikioskin antimista riippumatossa loikoillen.

-          Rakennettiin meidän savulle biojäteastiat. Muut vartiot on tehneet naulakkoja ja rinkkatelineitä, Pauli kertoo.

Leirin ensi-illan tähtiä, Sankari-Ilveksiä ei ole vielä Ilvessuoralla bongailtu, mutta odotukset leirileffan ensi-illan suhteen on yleisöllä korkeat.