Ei nimi mies.. leiriä pahenna…

Lauantaina kokoustettiin koko päivä leiriä. Staabiin alkaa löytyä väkeä ja asiat alkavat sitä myöden edetä. Skype-kokoukset on lyöty kiinni 2013 kesään asti ja live-tapaamiset hakeutuvat kalenteriin tällä viikolla. Kerromme täällä blogissa (ainakin) aiheesta lisää, kunhan saadaan muutamia vahvistuksia mm. mahdollisilta tekijöiltä.

Tekniikkajohtaja olisi kiva saada Lahdesta… koitan tänään saada vahvistuksia :-)

Ohjelmaan olisi hyvä saada mielellään miespuoleinen ohjelmajohtaja ja hänelle pari. (Staabiin olisi kovasti paljon jo tyttöjä / naisia tulossa.) Vaikuttaisi siltä, että tarvitaankin kaksi henkeä jakamaan ohjelman johtoa. Selvä roolitus on jo ajatusasteella.

Perinteitä kahdesta piiristä

Nyt on kollattu läpi kaikki vanhan SaPan leirikirjat ja on haastateltu useita henkilöitä, jotta osataan ottaa hyviä juttuja myös SaPan piirileirien historiasta. Vanhahämäläinen leiriperinne oli itselle tutumpaa, mutta nyt on jo käsitys sitten molemmista. Seuraavalla periaatteella mennään: molemmista vanhoista piireistä otetaan jotain hyvää tähän prosessiin / projektiin, iso osa keksitään ja tehdään uutta. Näillä mennään, folks.

Teemasta

Leirin nimestä käytiin lippu-lappu-ideariihi jo päätetyn teeman puitteissa. Näillä näkymin meillä on ehdotus molemmista piirihallitukselle, joka kokoontuu ensi viikolla. Nimestä ja teemasta voi saada toivon mukaan ensimmäisen vilauksen piirin syyskokouksen yhteydessä.

Tammi