Aika palata blogiin

Tänään kokoonnuttiin Ilves13 ja piirin viestinnän kanssa.
Siinä lomassa jäin miettimään, että kun päätettiin, että pääosa viesinnästä on miualla kuin tässä blogissa, blogille on silti edelleen tarve epäformaalina hajatelmien paikkana.

Jos aikaa riittää pieneltä nyt viisikuiselta pojalta, leiriltä, remontilta ja töiltä, koitan tehdä ’muistelmina’ takautuvia postauksia ja kuroa välin edellisestä postista tähän. Nyt kun vielä voin Posts-ohjelmalla rauhassa kirjoitella kotisohvalla ilman, että pitää istua jo työpäivän päätteeksimläppärin näytön edessä.

Mutta asiaan…

Leirillä menee lujaa. Alun rauhallinen tekeminen pukeutuu nyt hektisempään urheiluvaatetukseen ja juoksee kohti maalia. Viime viikolla saatiin pitkien ja osin raskaidenkin keskustelujen kautta päätettyä leirimaksut, ja isot linjat budjetista. (Tulokset ja perustelut tulevat sitten leirin virallisen viestinnän tuomina..)

Leffakisa on juuri kantanut satoaan ja tuomarointi käynnistyy.. Muualta olette jo voineet lukea, että elokuvaohjaaja Timo Vuorensola on lupautunut leirin suojelijaksi. Niinikään hän lupautui tuomaroimaan leffakisan tuloksia. No jännityksellä odotetaan…

Myös leirin oma sankari selviää pian. Facebookissa Aspilan Riina vaikuttaa kannustavan suosikkiaan kovasti :-) Tiedossani on, että osa sankarkandidaateista on selvästi noussut suosiossaan yli muiden. Vaan ketkä… Seuratkaa leirin viestintää..

Leirin päälliköt ja mestarit kokoontuvat parin viikon päästä synkronoimaan tietoja ja nostattamaan viilistä. Sitäkin tässä odotetaan innolla.

Nyt aika toivottaa öitä, ja mennä lataamaan akkuja.

Palataan taas,

Tammi